vrijdag 5 oktober 2012

Rootsreis De Una Colombia

Elk jaar organiseert de reisorganisatie De Una Colombia Tours een familierootsreis bestemd voor families met adoptiekinderen om hun geboorteland te leren kennen en tevens is het mogelijk om het ziekenhuis of tehuis te bezoeken waar het adoptiekind heeft gezeten. De ouders kunnen onderling ervaringen uitwisselen en de kinderen maken snel vrienden onderling. Naast al het moois dat het land te bieden heeft wordt dit als heel belangrijk ervaren door de families. De 3-weekse reis in juli/augustus is met een Nederlandstalige gids en begint in Bogotá, hierna worden de departementen Boyacá (Villa de Leyva) en Santander (San Gil en omgeving) en aan de Caribische kust worden Santa Marta, Parque Tayrona en Cartagena bezocht.

Elke familie rootsreis is een reis op maat, dus is het altijd mogelijk om (deels) van het standaard programma af te stappen en de stad of streek waar de roots ligt te bezoeken.

Kijk voor meer informatie over de familie rootsreis op de website van De Una, www.deunacolombia.com en/of stuur een e-mail naar ed@deunacolombia.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten